h

Debat zorg en voedselbank zorgen voor Buskruit!

20 november 2012

Debat zorg en voedselbank zorgen voor Buskruit!

Op woensdag 21 november is er weer een leuk en gevarieerd programma in Politiek Café Buskruit! Met een boeiend debat tussen SP-raadslid Bart van de Camp en VVD-raadslid Marko van Dalen over de zorgplannen van het kabinet Rutte II.

Want wat zijn de gevolgen van het nieuwe regeerakkoord en de veranderende zorgwet? En met Sascha Meyer over haar boek ‘De nieuwe arme’ over de voedselbank, waar zij als hoogopgeleide vrouw bij terecht kwam. In dit boek staan haar ervaringen op humoristische wijze samengevat en in Buskruit! komt zij hier meer over vertellen. De presentatie van Buskruit! is in handen van nachtburgemeester Godelieve Engbersen. Daarnaast is dichteres Karla Witjens te gast als columnist. Zij is onder andere bekend van het gedicht ‘Mijn straat’ op de zijkant van het Brouwershuis en zij zal uit eigen werk gedichten voordragen. Muziek is er van Jeroen Hamelink.

Ook zal er tijdens deze editie aandacht besteed worden aan de thuiszorgwerker(s)

Buskruit!

Politiek Café Buskruit wordt gehouden in Café de Plaats van 20.15 uur tot 22.00 uur. Inloop vanaf 20.00 uur. Iedereen is welkom. De toegang is gratis. Voor meer informatie over Politiek Café Buskruit! kunt u kijken op www.buskruit.org of op onze facebook pagina. U kunt ons ook volgen op twitter via @cafebuskruit

U bent hier