h

Bestuur SP Tilburg draagt Hans Kokke voor als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

23 november 2013

Bestuur SP Tilburg draagt Hans Kokke voor als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen

Het bestuur van de SP in Tilburg heeft besloten om Hans Kokke voor te dragen als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Deze gemeenteraadsverkiezingen vinden plaats op 19 maart 2014.

“We zijn zeer tevreden hoe Hans nu zijn rol als fractievoorzitter vervuld en hebben alle vertrouwen dat hij, als lijsttrekker, een goed resultaat gaat behalen. “ Aldus Bart van de Camp, voorzitter van de Tilburgse afdeling van de SP.

Bart van de Camp geeft aan de leden zullen beslissen of Kokke lijsttrekker zal worden. Van de Camp: “niet het bestuur beslist, maar de leden. We denken wel dat de leden zich kunnen vinden in onze voordracht.”

Komende donderdag zal er een ledenbijeenkomst van de SP zijn. Tijdens deze bijeenkomst zullen de leden de lijsttrekker kiezen. En de verdere kieslijst voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Tevens zal het verkiezingsprogramma worden vastgesteld.

Reactie toevoegen

U bent hier