h

Verkiezingen 2014

25 maart 2014

SP Tilburg bedankt kiezers

Afgelopen zaterdag bedankte SP Tilburg haar kiezers op de Heuvel voor hun stem op de  SP. Lees verder
20 maart 2014

SP STEMMERS BEDANKT !!!

Beste SP stemmers,Lees verder
18 maart 2014

Laatste oproep om te gaan stemmen

Ik wil iedereen die dit leest oproepen om komende woensdag te gaan stemmen. Want met uw stem kunt u laten zien hoe Tilburg er de komende 4 jaar uit zal gaan zien. Hieronder staan de 3 speerpunten van de SP voor de komende 4 jaar. Namelijk werk, inkomen en zorg.Lees verder
17 maart 2014

Kom naar het SP-verkiezingsfeest op 19 maart

Een aantal weken keihard campagnevoeren wordt altijd afgesloten met een verkiezingsfeest. Zo ook dit keer. Op 19 maart stemmen we niet alleen voor de Gemeenteraad maar zorgen we, er samen voor, dat de SP de grootste wordt. En 's avonds organiseert de SP een verkiezingsfeest. Kom ook!

Lees verder
17 maart 2014

Heuvel & lijsttrekkersdebat in de MIDI

Zondag 16 maart, de laatste grote campagne-dag op de Heuvel. Ondertussen vond het lijsttrekkersdebat plaats in de MIDI met onze lijsttrekker Hans Kokke. Er stond weer een grote groep SP’ers paraat om de laatste vragen van de zwevende kiezer te beantwoorden. We werden muzikaal begeleid door de opzwepende klanken van slagwerkgroep ‘De Bandidos’, om onze woorden kracht bij te zetten.  

Lees verder
14 maart 2014

SP-leider Emile Roemer in Tilburg in gesprek met de thuiszorg

Donderdagmiddag kwam Emile Roemer naar Tilburg om met thuiszorgmedewerkers uit de huishoudelijke verzorging in gesprek te gaan. Deze medewerkers maken zich grote zorgen over de bezuinigingen in de zorg.

Lees verder
9 maart 2014

Emile Roemer op de Heuvel in Tilburg

Donderdag 13 maart tussen 16.00 en 18.00 uur komt Emile Roemer naar de Heuvel in Tilburg. De SP wil graag in gesprek met mensen over de toekomst van de zorg in Tilburg. Want veel mensen die in de zorg werken of afhankelijk zijn van zorg, maken zich grote zorgen over de bezuinigingen van het kabinet. Of het nu gaat over de huishoudelijke thuiszorg, de sluiting van verzorgingshuizen, jeugdzorg, begeleiding of dagbesteding. De SP wil dat in Tilburg iedereen die zorg nodig heeft, het ook krijgt.Lees verder
9 maart 2014

SP Tilburg in campagnetijd

Wat heb je dan?  Juist een honk vol fanatieke Spers. Jong, oud, man, vrouw, zelfs uit Den Bosch waren enkele Spers aanwezig om er vandaag samen tegen aan te gaan. Aan het weer zou het niet liggen, een stralend zonnetje en een strakke blauwe lucht.

Lees verder
4 maart 2014

Samen voor gezonde lucht!

De lucht in grote delen van onze stad is ongezond. Dat kan ziekten van bijvoorbeeld hart-en bloedvaten en longen veroorzaken of verergeren. Daarom vragen wij de gemeenteraad om de luchtvervuiling krachtiger aan te pakken en te zorgen voor gezondere lucht in Tilburg.

Lees verder

Pagina's

U bent hier