h

SP-leider Emile Roemer in Tilburg in gesprek met de thuiszorg

14 maart 2014

SP-leider Emile Roemer in Tilburg in gesprek met de thuiszorg

Donderdagmiddag kwam Emile Roemer naar Tilburg om met thuiszorgmedewerkers uit de huishoudelijke verzorging in gesprek te gaan. Deze medewerkers maken zich grote zorgen over de bezuinigingen in de zorg.

Zorgen om het behoud van hun banen, maar vooral om al die cliënten die van huishoudelijke zorg afhankelijk zijn. Ook zijn ze heel duidelijk over wat beter kan. ‘Afschaffen van de dienstencheques’, werd meerdere malen genoemd. Deze dienstencheques leiden tot veel bureaucratie, aldus de thuiszorgmedewerkers. De SP in Tilburg pakt deze signalen op en wil dat de huishoudelijke zorg voor iedereen beschikbaar blijft die het nodig heeft. De SP gaat voor een 100% sociaal Tilburg.

Reactie toevoegen

U bent hier