h

SP Tilburg in campagnetijd

9 maart 2014

SP Tilburg in campagnetijd

Wat heb je dan?  Juist een honk vol fanatieke Spers. Jong, oud, man, vrouw, zelfs uit Den Bosch waren enkele Spers aanwezig om er vandaag samen tegen aan te gaan. Aan het weer zou het niet liggen, een stralend zonnetje en een strakke blauwe lucht.

Voordat we op pad gingen natuurlijk eerste een koffietje en een sigaretje, rode jassen aan, groepsfoto en we konden vertrekken. Een groep vertrok naar het centrum van Tilburg om de SP zichtbaar te maken tijdens de politieke markt. Een busje volgeladen met Spers vertrok naar enkele winkelcentra in de Reeshof en in Udenhout.

En ja het werkt, buurten in de buurt, gewoon op straat, een plein, met mensen in gesprek gaan, luisteren wat mensen te zeggen hebben! In gesprek te gaan met jongeren, oud en jong beide werkeloos, hoe lossen we het op? Elkaar als doelgroep niet uitlaten spelen!

Gezamenlijke ideeën, burgerinitiatief met de politiek als een faciliterende rol.

Op het einde van de dag kunnen we als SP volmondig zeggen: ga op 19 maart naar de stembus laat je stem horen en liefst natuurlijk op de SP, de SP staat immers voor 100% sociaal.

                                                 'Jij, ik wij, samen!'

 

                              Enne....morgen zien we elkaar weer.

Reactie toevoegen

U bent hier