h

Heuvel & lijsttrekkersdebat in de MIDI

17 maart 2014

Heuvel & lijsttrekkersdebat in de MIDI

Zondag 16 maart, de laatste grote campagne-dag op de Heuvel. Ondertussen vond het lijsttrekkersdebat plaats in de MIDI met onze lijsttrekker Hans Kokke. Er stond weer een grote groep SP’ers paraat om de laatste vragen van de zwevende kiezer te beantwoorden. We werden muzikaal begeleid door de opzwepende klanken van slagwerkgroep ‘De Bandidos’, om onze woorden kracht bij te zetten.  

De mensen op straat hebben goed in de gaten waar het deze verkiezingen over gaat. Blijft er goede zorg voor iedereen die het nodig heeft in Tilburg? Hoe voorkomen we dat er nog meer mensen hun baan verliezen en in armoede raken?

Er is maar één keuze voor een 100% sociaal Tilburg: Doe mee, stem SP!

Reactie toevoegen

U bent hier