h

SP Tilburg presenteert kandidatenlijst / concept verkiezingsprogramma

24 november 2013

SP Tilburg presenteert kandidatenlijst / concept verkiezingsprogramma

Op 28 november, vindt er een Algemene Ledenbijeenkomst plaats. De kandidatencommissie presenteert haar bevindingen. De eerste kandidaten stellen zich voor. De leden maken hun keuze uit de voorgestelde kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zij stellen de kandidatenlijst vast. Een belangrijke en feestelijke avond dus.

De kandidatencommissie is bijna klaar met haar werk. Alle sollicitatiegesprekken zijn gevoerd. Er is een evenwichtig voorstel voor de kandidatenlijst. Deze lijst ligt op de ledenavond ter discussie voor aan de leden. Zij kiezen uiteindelijk de kandidaten voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2014.

Op de ledenbijeenkomst presenteren de kandidaten zich kort en licht de commissie haar keuzes toe. Uiteindelijk zal er schriftelijk gestemd worden over de voorgedragen lijst. De gekozen kandidaten zullen vanaf dat moment goed begeleid en geschoold worden. Het doel is om een hecht team te vormen dat op 20 maart 2014 klaar staat om aan de slag te gaan en geen koud watervrees meer heeft. Dat daadkrachtig in de raad kan optreden.

De avond is ook belangrijk, omdat we onze plannen voor de campagne presenteren. En ook bespreken we het eerste volledige conceptprogramma. Op deze avond worden alle onderwerpen tegelijk besproken. Er kunnen opnieuw ideeën of wijzigingen worden ingebracht.

Deze avond, die om 20 uur bij de SP aan de Piushaven 29 begint, is alléén voor leden.                Alle SP-leden van de afdeling Tilburg zijn dus van harte uitgenodigd. Iedere stem geldt! Komt allen!

Reacties

in de brief over de ALV van a.s. do stond dat we op de website het verkiezingsprogramma konden downloaden en lezen, maar ik zie het nergens en kan zo mijn huiswerk niet doen ...

Reactie toevoegen

U bent hier