h

SP bij Winter in Zuid

19 december 2013

SP bij Winter in Zuid

De SP start de verkiezingscampagne op een winters Korvel. Met tomatensoep van de soep expres  zorgt het enthousiaste SP team voor een warm welkom. “Natuurlijk gaat het om de inhoud van de campagne, maar de soep is toch een beetje de smeerolie bij de gesprekken met alle mensen hier.

We bieden iedereen een lekker warm kopje biologische soep aan, vertellen onze plannen voor de stad en nog belangrijker…We luisteren heel goed naar wat er leeft in Tilburg. Dit allemaal in de geweldige sfeer hier, met muziek en een vleugje Anton Pieck”, aldus René Spieringhs.

Bart van de Camp (voorzitter van de SP)vult aan: “We komen vaak bij de mensen in de wijk, maar de komende periode doen we er een schepje bovenop. Zo kunnen we overal vertellen dat we streven naar een 100% sociaal Tilburg”.

De hele middag bleef het SP team in de weer met flyers, ballonnen en natuurlijk de soep. Lijsttrekker Hans Kokke weet in de loop van de middag te melden dat er samen met alle vrijwilligers 1000 koppen soep zijn geschonken. “Dat zijn 1000 zinvolle gesprekken” benadrukt Hans.

Reacties

De foto van Nicole van Hoof en mij is erg leuk, hij staat eigenlijk voor : De jongste en de oudste op de lijst. Groetjes, Jeanny Michielsen

Reactie toevoegen

U bent hier