h

Wijkbezoek Armhoefse Akkers

26 januari 2014

Wijkbezoek Armhoefse Akkers

Vandaag is een groep enthousiaste SP-leden de wijk Armhoefse Akkers ingetrokken, om met folders en een gesprek de mensen het SP-verhaal te vertellen. Zo hopen we de mensen te overtuigen om de komende gemeenteraadsverkiezingen op 19 maart op de SP te stemmen.

“Ik doe dit al jaren en ik blijf het leuk vinden om met de SP de wijken en buurten in te trekken. Niet alleen met de verkiezingen, want de SP doet dit altijd.”, aldus Jeanny Michielsen, nummer 8 van de kandidatenlijst.

Na enkele uren in de wijk te hebben doorgebracht keerden de SP-leden terug naar de Piushaven. Op het SP-kantoor kon de conclusie getrokken worden dat het wijkbezoek geslaagd was, want ze hadden veel mensen in de wijk kunnen bereiken en deze mensen lieten een positief geluid over de SP horen.

Op naar het komende wijkbezoek! Deze zal op 8 februari in de wijk Fatima zijn.

Reactie toevoegen

U bent hier