h

SP deelt (tomaten)plantjes uit bij bezoek Samsom aan Tilburg-Noord

24 februari 2014

SP deelt (tomaten)plantjes uit bij bezoek Samsom aan Tilburg-Noord

Zondagmiddag bezocht PvdA-partijleider Diederik Samsom de Tilburgse wijk Stokhasselt. Daarna was er een politiekcafé van de PvdA in buurtcentrum de Ypelaer.

Voorafgaand aan deze bijeenkomst voerde de SP actie bij de Ypelaer, om mensen op 19 maart SP te laten stemmen in plaats van PvdA. Want als je 100% zeker wilt zijn van een sociaal Tilburg, dan moet je bij de SP zijn!

De SP deelde tomatenplantjes en flyers uit. Het was een zeer geslaagde actie. De tomatenplantjes waren erg populair, en de bewoners waren ook geïnteresseerd in de plannen van de SP. Uiteraard hebben we Samsom ook een tomatenplantje aangeboden, maar hij nam deze niet in ontvangst.

Nadat Samsom bij de Ypelaer naar binnen ging, heeft het SP-team de overige tomatenplantjes uitgedeeld bij winkelcentrum Wagnerplein.

Reactie toevoegen

U bent hier