h

Kandidaat SP-voorzitter komt 14 september naar Tilburg

1 september 2015

Kandidaat SP-voorzitter komt 14 september naar Tilburg

Sharon Gesthuizen te gast in Politiek Café Buskruit!

Op maandag 14 september is Tweede Kamerlid en kandidaat-SP-voorzitter Sharon Gesthuizen te gast bij de 35ste editie van Politiek Café Buskruit! De SP staat namelijk voor een spannende verkiezingsstrijd. Na 27 jaar stopt partij-icoon Jan Marijnissen als voorzitter van de SP. Wie zijn opvolger wordt, wordt bepaald tijdens het partijcongres op 28 november. Voor de opvolging hebben Tweede Kamerlid Sharon Gesthuizen en FNV-man Ron Meyer zich kandidaat gesteld. Ron Meyer is echter helaas verhinderd.

Sharon Gesthuizen werd in 2004 lid van de SP in Haarlem, waar ze in 2006 werd gekozen als gemeenteraadslid. Datzelfde jaar werd ze ook medewerker van de landelijke SP-Tweede Kamerfractie. In november 2006 werd ze gekozen als Tweede Kamerlid voor de SP. Ze is woordvoerder economische zaken en justitie. Sharon Gesthuizen woont in Den Haag, en heeft een dochter.

Muziek bij Buskruit! is deze keer afkomstig van Mathijs Leeuwis en columnist is Robert Proost. Politiek Café Buskruit! wordt gehouden van 20.00 tot 22.00 uur in Kim’s Kroeg, PiuSPlein 61 in Tilburg. Iedereen is van harte welkom. Meer informatie over Buskruit! kunt u vinden op www.buskruit.org. Tips voor de redactie kunt u mailen naar redactie@buskruit.org.
 
 

Reactie toevoegen

U bent hier