h

Wijkbezoek Campenhoef

23 mei 2016

Wijkbezoek Campenhoef

Foto: SP

SP Tilburg zal komende tijd elke zaterdag een wijk in Tilburg gaan bezoeken. Afgelopen zaterdag hebben we als eerst de wijk Campenhoef in de Reeshof bezocht.

Tijdens dit wijkbezoek hebben we veel mensen gesproken. Veel mensen gaven aan tevreden zijn in de Campenhoef. Andere mensen vertelden ons over het geluid in de Reeshof, parkeerplekken die vaak door winkelende mensen worden ingenomen, en het verkeer in het algemeen. Er werd ook aangegeven dat de bussluis in de Kijkduinlaan was verwijderd, waardoor er tegenwoordig veel auto’s met hoge snelheid door de straat rijden. Daarnaast werd er verteld over een speeltuintje in de Kalkwijkstraat met verouderde toestellen. Dit is gevaarlijk voor spelende kinderen en moét worden opgeknapt.

Foto: SP

Al deze informatie wordt meegenomen binnen onze afdeling, en er zal worden gekeken naar passende oplossingen. We hopen ook bij de volgende wijkbezoeken weer veel mensen te spreken, en daarbij bent u ook van harte welkom. We hopen dat het komende zaterdag minstens zo gezellig wordt als afgelopen zaterdag.

Volgende week gaan we vanaf 11:00 uur de wijk Huibeven in. Wil je ook mee? Stuur dan even een mailtje naar paulina@sptilburg.nl of naar bob@sptilburg.nl.

Foto: SP

 

Foto: SP

Reactie toevoegen

U bent hier