h

ROOD Tilburg verwelkomt nieuwe studenten op de TOP-markt

23 augustus 2017

ROOD Tilburg verwelkomt nieuwe studenten op de TOP-markt

Foto: SP

Op dinsdag 22 augustus hebben een aantal jongeren van ROOD Tilburg nieuwe studenten op de TOP-markt verwelkomt. De TOP-markt vond dit jaar plaats in het Leijpark en is bedoeld om de studenten te laten zien wat Tilburg te bieden heeft.

Ideaal voor ROOD om te laten zien aan de nieuwe Tilburgers wat we allemaal doen en nog willen bereiken. Met de 'Hoe sociaal ben jij?-quiz lieten we studenten een vragenlijst invullen om te kijken of ze wel genoeg aan de ander denken en we plakten tomatentattoo's op bij de jongeren.

Foto: SP

Verder liepen we nog rond om iedereen een simpele vraag te stellen: 'Als jij de macht had, wat zou je dan als eerste doen?' We kregen heel veel verschillende antwoorden, zoals te zien in onze videoreportage!

Foto: SP

Wil jij naast je studie ook strijden voor een betere wereld? Sluit eens bij ons aan en ga naar http://www.rood.sp.nl/kominactie

Reactie toevoegen

U bent hier