h

SP Tilburg Verkiezingsprogramma 2022-2026

6 januari 2022

SP Tilburg Verkiezingsprogramma 2022-2026

Beste inwoners van Tilburg, Berkel-Enschot, Udenhout en Biezenmortel,

Met trots presenteren wij u het verkiezingsprogramma van de SP Tilburg,
het programma waar we Tilburg eerlijker, socialer en groener mee willen maken.

Iedereen telt mee in Tilburg, dat is waar de SP Tilburg zich voor inzet. Een bruisende stad is pas bruisend als iedereen mee kan doen. Dat betekent voor ons een goede, betaalbare woning voor iedereen, niemand die in armoede leeft en recht op de zorg die je nodig hebt, niet op wat betaalbaar is. Kunnen deelnemen aan een sportclub of een voorstelling bezoeken, een fijne buurt met groen voor een betere luchtkwaliteit. Daarnaast ook de auto zoveel mogelijk buiten het stadcentrum houden. Met een goed transferium en veel aandacht voor goede fiets- en wandelpaden kan dat. We willen ook huizen van het gas af halen waar het kan en waar het niet kan goed isoleren. Al deze zaken moeten voor iedereen bereikbaar zijn, of je nu een dikke portemonnee hebt of een dunne.
Tot slot willen we dat u niet alleen een keer in de vier jaar uw mening mag laten horen bij de verkiezingen, maar ook mag meepraten in de tussenliggende jaren.
Want Tilburg maak je en ben je samen.

Met het oog op de gemeenteraadverkiezingen op 14, 15 en 16 maart 2022 hebben we als SP Tilburg in dit programma aangegeven wat we belangrijk vinden voor Tilburg en de dorpen. We hebben ook geprobeerd het zo compact mogelijk te houden om het overzichtelijk en leesbaar te houden. Dat betekent dat we niet alles waar we een mening over hebben erin opgenomen hebben. Mocht u onderwerpen missen en willen weten hoe wij over die onderwerpen denken, mail of bel ons dan. We gaan graag met u in gesprek en vinden het ook fijn om uw mening te horen.

Ik wens u veel leesplezier en hoop dat ons programma u motiveert om te gaan stemmen voor een sociaal, eerlijk en groen Tilburg!

Met hartelijke groet,
Helma Oostelbos
Fractievoorzitter SP Tilburg

Reactie toevoegen

U bent hier