h

SP Jongeren voeren actie voor het OV

14 maart 2024

SP Jongeren voeren actie voor het OV

Foto: SP

Vandaag stonden de SP Jongeren West-Brabant weer op straat. Ze hebben een mooi nieuw spandoek opgehangen bij station Tilburg Universiteit en 185 handtekeningen opgehaald voor de OV-petitie. Daarmee zijn ze over de helft van het doel van 500 handtekeningen.

De petitie gaat over het verbeteren van het OV in de regio, en dan specifiek de treinen op station Tilburg Universiteit. Die stoppen namelijk nogal vaak niet op het station. Soms rijdt de trein niet verder dan het centraal station, en soms wordt het station gewoon overgeslagen. Dat kan natuurlijk niet, en daarom dus de petitie.

Onder aanmoediging van het zonnetje dat heerlijk warm was hebben de jongeren op het station en op de campus van de universiteit gestaan. Er waren ook twee nieuwe leden, die allebij lid waren geworden bij de kroegenavond met Jimmy. Eén van die nieuwe leden had het vuur al helemaal, hij had in zijn eentje 72 handtekeningen verzameld. De focus die onze partij op jongeren legt sinds Jimmy is aangetreden betaald zich dus meteen terug. De komende tijd kan u zeker meer acties van de jongeren verwachten.

Reactie toevoegen

U bent hier