h

Acties

27 januari 2017

Wijkbezoek vogeltjesbuurt

Zaterdag 21 januari 2017 om 10.30 uur verzamelden Gerrit, Jannie, Kees, Miguel, Nicole, Bart en ondergetekende ons op het SP-kantoor aan de Piushaven. Francy zou zich iets later op de Broekhovenseweg bij ons voegen.
Lees verder
25 januari 2016

Bijeenkomst actiegroep

Dinsdagavond 19 januari kwam ons actiegroepje weer bij elkaar op het pand aan de Piushaven om nog even met elkaar door te borduren op mogelijke en haalbare acties voor de toekomst.

Lees verder
5 januari 2016

De SP wenst u een gelukkig nieuwjaar toe!

Foto: SP
Deze boodschap prijkte afgelopen zaterdag 2 januari 2016 aan een balkon van de Kattenrug, aan de Paleisring. We zijn net iets onder de flat gaan staan staren en wijzen, in de hoop zo de aandacht te trekken van het winkelende Tilburgse publiek. Dit lukte gedeeltelijk. Door de wat magere opkomst vielen we namelijk nog niet echt erg veel op. Volgend jaar nog eens? Maar dan met een grote groep, zodat bijna niemand onze welgemeende wens kan missen.Lees verder
19 december 2015

Fijne feestdagen!

Foto: SP
Op zaterdagmiddag 19 december heeft de SP Tilburg het winkelend publiek in Tilburg verrast met een kerstgroet. Onze kerstelfjes deelden chocoladekransjes uit en wensten de mensen fijne feestdagen.
 
Natuurlijk wensen wij ook iedereen die we vandaag niet persoonlijk hebben gezien hele fijne feestdagen en een voorSPoedig 2016!
Lees verder
18 december 2015

De SP bedankt voor ieders bijdrage voor de voedselbank!

Foto: SP

De samen voor de voedselbank actie was een enorm succes. De SP Tilburg en SP Goirle danken iedereen die de voedselbank heeft gesteund met de producten die zij hebben afgegeven. Ook hebben we verschillende kerstpakketten in ontvangst genomen. De voedselbanken zullen hier erg dankbaar voor zijn!

Lees verder
4 december 2015

De SP steunt de actie 'Samen voor de Voedselbank' en zamelt speelgoed in!

Dit jaar doet de SP Tilburg weer mee met de Omroep Brabant-actie 'Samen voor de Voedselbank'. Dit betekent dat wij op meerdere momenten van 7 t/m 17 december onze deuren openen en ons SP-pand aan de Piushaven 29 als inzamelpunt dient voor de voedselbank. Ook zamelen wij als SP speelgoed in voor de kringloopwinkel.

Lees verder
19 oktober 2015

In de rij voor de voedselbank op wereldarmoededag

Afgelopen zaterdag was het de  internationale dag van de armoede. Ook in eerste wereld land als Nederland hebben we hiermee te maken. Kinderen die zonder ontbijt naar school gaan, mensen die niet rond komen van hun loon en in de schulden raken, ouderen die geen geld hebben voor goede zorg.

filmpje van de actie (gemaakt door een van onze leden)

Lees verder
8 oktober 2015

ROOD aanwezig bij fakkelactie Young and United

Dinsdag 6 oktober hield Young and United een fakkelactie. Zo'n 30 jongeren waren aanwezig en gingen in de vorm van het cijfer 10 staan. Dit om mensen op te roepen om op zaterdag 10 oktober naar Amsterdam te komen voor de grote demonstratie die daar zal plaatsvinden. ROOD en de SP steunen deze actie.

Lees verder
25 september 2015

SP steunt de Mars van de Lege Portemonnees

17 oktober 2015 - Internationale Dag van de Armoede

Mensen mijden zorg, omdat zij de eigen bijdrage niet kunnen betalen, of raken hun woning kwijt omdat ze de rekeningen niet kunnen betalen en in de schulden raken. Het aantal daklozen was in 2013 al 27.000. Alleen al in Tilburg leven 12.514 huishoudens (11,9 procent van alle huishoudens) van een minimuminkomen.

Lees verder
17 september 2015

Korte impressie ‘’Red de Zorg’’ demonstratie 12 september

Dit is de impressie van Suzan Öztürk, een van onze SP-leden

De ‘’Red de Zorg’’ demonstratie is de eerste grote demonstratie geweest waar ik aan heb deelgenomen. Ruim 15000 demonstranten waren afgelopen zaterdag 12 september in Amsterdam. Dat er zoveel demonstranten aanwezig zouden zijn, had ik niet zo snel verwacht. Het feit dat we daar massaal met de zelfde gevoelens en het zelfde doel aanwezig waren, gaf me al een top gevoel.

Foto: SP
Lees verder

Pagina's

U bent hier