h

Acties

14 maart 2024

SP Jongeren voeren actie voor het OV

Foto: SP

Vandaag stonden de SP Jongeren West-Brabant weer op straat. Ze hebben een mooi nieuw spandoek opgehangen bij station Tilburg Universiteit en 185 handtekeningen opgehaald voor de OV-petitie. Daarmee zijn ze over de helft van het doel van 500 handtekeningen.

Lees verder
9 november 2023

SP lapt ramen bij overheid en bank

Foto: SP

In de stromende regen stonden SP'ers woensdag de ramen te lappen bij het stadskantoor en de Rabobank. De reden voor deze actie? Overheden en bedrijven hebben het zicht op de samenleving helemaal verloren.

Lees verder
13 juli 2023

SP Jongeren leggen zebrapad aan op de Kattenrug

Foto: SP

Onze afdeling maakt zich enorm zorgen over de gevaarlijke verkeersituatie op de Kattenrug. De stoplichten en het zebrapad zijn weggehaald, waardoor voetgangers moeilijk kunnen oversteken. Dat kan niet langer zo.

Lees verder
5 juli 2023

Zwartboek Mendelssohnstraat aangeboden

Foto: SP

Vanmorgen is de SP samen met de bewoners van de Mendelssohnstraat op bezoek geweest bij WonenBreburg. Onder toeziend oog van Omroep Brabant, Omroep Tilburg en Brabants Dagblad hebben wij hier een zwartboek aangeboden.

Lees verder
3 mei 2023

Actie Moerenburg

Foto: SP Tilburg / SP Tilburg

De SP Tilburg maakt zich enorm zorgen over de plannen om een recreatiepark te bouwen in één van de meest laatste plekjes natuur van onze stad. Wij gaan daarom samen met verschillende andere organisaties demonstreren. We hopen op een hoge opkomst, dus nodig je vrienden en familie uit, zodat we echt een vuist kunnen maken tegen deze plannen.

Lees verder
27 augustus 2022

Actie SP flats Mendelsohnstraat

Foto: SP Tilburg / SP Tilburg

In de flats in de Mendelssohnstraat is van alles niet in orde. Betonrot, kapotte intercoms, slechte isolatie en tal van andere gebreken zorgen voor een slechte leefsituatie voor de bewoners, waarvan de meesten 70+ zijn.

Lees verder
27 januari 2017

Wijkbezoek vogeltjesbuurt

Zaterdag 21 januari 2017 om 10.30 uur verzamelden Gerrit, Jannie, Kees, Miguel, Nicole, Bart en ondergetekende ons op het SP-kantoor aan de Piushaven. Francy zou zich iets later op de Broekhovenseweg bij ons voegen.
Lees verder
25 januari 2016

Bijeenkomst actiegroep

Dinsdagavond 19 januari kwam ons actiegroepje weer bij elkaar op het pand aan de Piushaven om nog even met elkaar door te borduren op mogelijke en haalbare acties voor de toekomst.

Lees verder
5 januari 2016

De SP wenst u een gelukkig nieuwjaar toe!

Foto: SP
Deze boodschap prijkte afgelopen zaterdag 2 januari 2016 aan een balkon van de Kattenrug, aan de Paleisring. We zijn net iets onder de flat gaan staan staren en wijzen, in de hoop zo de aandacht te trekken van het winkelende Tilburgse publiek. Dit lukte gedeeltelijk. Door de wat magere opkomst vielen we namelijk nog niet echt erg veel op. Volgend jaar nog eens? Maar dan met een grote groep, zodat bijna niemand onze welgemeende wens kan missen.Lees verder
19 december 2015

Fijne feestdagen!

Foto: SP
Op zaterdagmiddag 19 december heeft de SP Tilburg het winkelend publiek in Tilburg verrast met een kerstgroet. Onze kerstelfjes deelden chocoladekransjes uit en wensten de mensen fijne feestdagen.
 
Natuurlijk wensen wij ook iedereen die we vandaag niet persoonlijk hebben gezien hele fijne feestdagen en een voorSPoedig 2016!
Lees verder

Pagina's

U bent hier