h

Invloedrijkste vrouwen in debat bij Buskruit!

16 februari 2010

Invloedrijkste vrouwen in debat bij Buskruit!

De juiste man op de juiste plaats is vaak een vrouw! Voor zondag 28 februari heeft het goedbezochte Politiek Café Buskruit! daarom zes van de meest invloedrijke vrouwen van Tilburg uitgenodigd voor een verkiezingsdebat. Eindelijk een keer niet die lijsttrekkers! U bent dan ook van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn! In drie keer twee debatrondes zal het hard tegen hard gaan en op het scherpst van de snede onder de bezielende leiding van presentator senator Tiny Kox. Buskruit! wordt op zondag 28 februari gehouden in de Harmonie aan Stationsstraat 26 in Tilburg van 15.00 uur tot 16.30 uur. Inloop vanaf 14.45 uur. De toegang is gratis.

Buskruit!

Onze smaakmakers van de middag zijn Veerle Slegers (SP), Marie-Thérèse Blomme (CDA), Tine van der Weyer (PvdA), Cecile Fransen (VVD), Sandra Franken (Groen Links) en Mieke Heuvelmans (D’66). Zij zullen in een intieme setting stevig van leer gaan over de diverse thema’s die mede uw toekomst en die van Tilburg gaan bepalen. Aan de hand van stellingen mag u daarbij ook uw eigen stem voor en na de debatten laten horen!

Tussen de debatten door kunt u genieten van een bijzondere muzikale bijdrage door de virtuoze bouzouki spelers Demis en Enrikos Iossifidis. Columnist is de onnavolgbare en briljante Hans d'Olivat van de Tilburg Cowboys. 

U bent hier