h

De Groene Tomaat organiseert een bijeenkomst met als thema ‘luchtkwaliteit’

16 september 2014

De Groene Tomaat organiseert een bijeenkomst met als thema ‘luchtkwaliteit’

Op 25 September wordt  in het buurthuis de Boomtak een avond georganiseerd door de Groene Tomaat (werkgroep SP Tilburg), voor alle Tilburgers met informatie over "een groen, duurzaam en dus gezond Tilburg".  Met deze avond  willen we bewerkstelligen dat de Tilburger zo nodig beter geïnformeerd wordt over het onderwerp en tevens bewust wordt van de mogelijkheden om daar zelf actief mee aan de slag te gaan. Deze avond heeft  het thema "Luchtkwaliteit".

Een slechte luchtkwaliteit is een risicofactor voor de gezondheid.Tijdens deze bijeenkomst zullen diverse sprekers het woord voeren, o.a. Milieudefensie, gemeente Tilburg en Stichting Stadsbomen.  Er  zijn verschillende stands aanwezig die men kan  bezoeken. De kraampjes steken  in op het hoofdonderwerp "groen, duurzaam en dus gezond.  Vertegenwoordigt zijn: Anneke Scholten  van Naturen, Samen geeft Energie, Goei Eete.

Bezoekers worden in de gelegenheid gesteld vragen te stellen en/of ideeën te opperen om de luchtkwaliteit in de gemeente Tilburg te verbeteren

De avond begint om 19.00 uur en duurt tot 22.00 uur. Adres: Buurthuis De Boomtak, Boomstraat 81, 5038 GP Tilburg.

Reactie toevoegen

U bent hier