h

Voordracht

22 november 2013

Voordracht

Vandaag ben ik voorgedragen, door het bestuur van de Tilburgse SP, als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Ik ben ontzetted blij met deze voordracht. Want ik denk dat we, met de SP, al jaren op de goede weg zijn. Niet alleen door acties te voeren en veel mensen in buurten en wijken op te zoeken, maar ook in de gemeenteraad. Het is dus fijn dat ik het vertrouwen en de waardering van het bestuur heb gekregen om deze weg te vervolgen.

Komende donderdag zullen de leden van de SP Tilburg stemmen over mijn voordracht. Ik heb er goede hoop op dat de leden de voordracht willen steunen en dat ik na komende donderdag aan de slag kan gaan als lijsttreker van de SP Tilburg. 

De leden zullen donderdag ook de kieslijst en het verkiezingsprogramma vaststellen. Zodat we straks de verkiezingen in kunnen met een mooie kieslijst met daarop uitstekende kandidaten en een goed verkiezingsprogramma. Waarin de mensen op nummer 1 staan en waarmee we Tilburg sterker en socialer maken.

Zoals ik al eerder zei, ben ik blij met de voordracht en heb er ontzettend veel zin in om, na komende donderdag, de lijsttrekker te zijn voor de Tilburgse SP.

 

 

 

 

 

U bent hier