h

Blog Hans Kokke

14 maart 2014

Even voorstellen...

Mijn naam is Hans Kokke en ik woon samen met mijn vriendin en mijn zoontje van 10 jaar in de prachtige wijk Fatima. Ik zit sinds 6 jaar in de gemeenteraad en ben 2 jaar fractievoorzitter.
Lees verder
5 februari 2014

Wijkbezoeken, activiteiten en debatten

In de campagne agenda staan nu alle wijkbezoeken, campagneactiviteiten en debatten. We hopen bij deze activiteiten zo veel mogelijk SP leden te zien en te horen. Want veel handen maken licht werk en het is goed om de stad een zo luid en duidelijk SP geluid te laten horen.

Lees verder
29 januari 2014

Raadsvergadering 27 januari

Tijdens een raadsvergadering neemt de gemeenteraad beslissingen over voorstellen, die de burgemeester en wethouders doen. Natuurlijk zijn er voorstellen, waarover weinig discussie is en voorstellen waar veel discussie is. In de raad en/of de stad en dorpen. De fractie vertelt hieronder waarom ze voor of tegen een voorstel hebben gestemd waarover veel discussie is geweest. Zogenaamde grote onderwerpen.
Lees verder
24 januari 2014

We zijn begonnen en ik heb er zin!

Afgelopen zondag was de nieuwsjaarsreceptie van de SP Tilburg. Dit was ook de aftrap voor de campagne voor de gemeenteraadsverkeizingen van 19 maart.

Lees verder
22 januari 2014

Goede voornemens

Hieronder staat de tekst, die ik heb uitgesproken heb, tijdens de drukbezochte nieuwjaarsreceptie van afgelopen zondag.

Lees verder
22 november 2013

Voordracht

Vandaag ben ik voorgedragen, door het bestuur van de Tilburgse SP, als lijsttrekker voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. 

Lees verder

U bent hier