h

Even voorstellen...

14 maart 2014

Even voorstellen...

Mijn naam is Hans Kokke en ik woon samen met mijn vriendin en mijn zoontje van 10 jaar in de prachtige wijk Fatima. Ik zit sinds 6 jaar in de gemeenteraad en ben 2 jaar fractievoorzitter.

Ik ben geboren in Tilburg en opgegroeid in Udenhout, waar ik een geweldige jeugd heb gehad en waar ik nog steeds familie en vrienden heb wonen. Ik ben nog als een van de laatsten van Nederland als dienstplichtig soldaat opgeroepen geweest. Omdat ik wel iets wilde maken van mijn diensttijd, heb ik ervoor gekozen om uitgezonden te worden als VN soldaat naar het Joegoslavië. Daar heb ik met eigen ogen gezien welke verschrikkelijke gevolgen een oorlog kan hebben en hoe belangrijk het is om elkaar te helpen en te ondersteunen.

Na mijn diensttijd ben ik in Tilburg gaan wonen om daar te gaan studeren. Ik woonde in die tijd in een studentenhuis in de Capucijnenstraat. Tijdens mijn studie werd ik vrijwilliger bij een soos voor verstandelijke gehandicapten. Ik merkte dat ik het werken met verstandelijke gehandicapten wel heel erg leuk vond en heb besloten om te stoppen met mijn studie en te gaan werken in de zorg. Inmiddels werk ik nu al 15 jaar in de zorg. En in die 15 jaar is er ontzettend veel gebeurd in de zorg. Diverse bezuinigingen hebben ervoor gezorgd dat het geld en de tijd voor de cliënten steeds minder is geworden, met alle gevolgen van dien.

Daarom heb ik al jaren geleden gekozen voor de SP. Omdat dit de enige partij was en is, die opkomt voor alle mensen. En geen groepen uitsluit of vergeet. Zich inzet voor goede zorg, genoeg en eerlijk betaald werk en een goed vangnet als het even minder gaat.

Ik ben ontzettend trots dat ik deze verkiezingen de lijsttrekker mag zijn van de SP Tilburg. En dat we samen, met een goede kieslijst, een mooi resultaat gaan halen. Zodat we van Tilburg een mooiere en socialere stad kunnen maken.

Verder roep ik iedereen op om 19 maart te gaan stemmen. Ik wil u natuurlijk wel een stemadvies geven.

Stem SP. 100 procent sociaal.

Reacties

Hey Hans,
Ken je me nog? Wat leuk om jou als SPer tegen te komen, mijn stem gaat naar jou.
Succes, Hassan (ouwe vriend van Micha)

Reactie toevoegen

(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Plain text

  • Geen HTML toegestaan.
  • Regels en alinea's worden automatisch gesplitst.

U bent hier