h

Meldpunt Co-Med

Samen met onze fractievoorzitter Jimmy Dijk wil de SP Tilburg de klachten in de commerciële huisartsenzorg goed in beeld krijgen. Daarom openen wij dit meldpunt.Lees verder
Meerdere antwoorden zijn mogelijk
Geef hieronder uw voorkeuren aan
Geef hier uw voorkeuren aan.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.

Tijd voor beter OV in Brabant

De afgelopen jaren hebben we het OV in Brabant slechter zien worden. Buslijnen verdwijnen, treinen zijn vol, te laat of komen helemaal niet meer opdagen. Dit komt door de manier waarop we het OV hebben geregeld in Brabant via bedrijven die het OV bezitten. Deze bedrijven zijn niet geïnteresseerd in goed OV, maar in winst maken.

Lees verder
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
(If you're a human, don't change the following field)
Your first name.
6 juli 2024

SP Ledendag groot succes

Foto: SP

Vandaag hebben we een mooie ledendag gehouden met onze nieuwe en actieve leden. We hebben het sinds vorige zomer erg druk gehad, dus het is erg belangrijk dat we nog steeds energie hebben voor gezelligheid. Het was dan ook een gezellige dag, waar we met veel plezier op terugkijken.

Lees verder
14 maart 2024

SP Jongeren voeren actie voor het OV

Foto: SP

Vandaag stonden de SP Jongeren West-Brabant weer op straat. Ze hebben een mooi nieuw spandoek opgehangen bij station Tilburg Universiteit en 185 handtekeningen opgehaald voor de OV-petitie. Daarmee zijn ze over de helft van het doel van 500 handtekeningen.

Lees verder
8 maart 2024

Nieuwe digitale PiuSPost

Het is weer de eerste week van de maand en dat betekent een nieuwe Tribune en een nieuwe digitale PiuSPost! In deze PiuSPost besteden we aandacht aan onder andere het congres van vorige week zaterdag en de kroegenavond die Jimmy Dijk met jongeren heeft gehouden. Veel leesplezier!

Lees verder

Op stap met Jimmy Dijk

Jimmy komt naar Tilburg! Hij is op donderdag 29 februari in Lokaal Zeven om te praten met jongeren. Daar wil hij graag in gesprek met jou over je ideeën over hoe we de wereld kunnen veranderen. De eerste twee drankjes zijn van ons.

Jimmy staat vanaf 20:00 uur achter de tap. Vanaf 20:30 uur gaat hij in gesprek met alle aanwezigen. Iedereen onder de 28 jaar is welkom bij Lokaal Zeven, Pieter Vreedeplein 7, 5038 BP Tilburg.

Lees verder

Tilburger Tiny Kox verlaat de Eerste Kamer

SP-icoon Tiny Kox heeft op 13 februari vaarwel gezegd tegen de Eerste Kamer. Hij heeft de afgelopen decennia enorm veel betekend voor onze partij, eerst in onze afdeling en later in de landelijke politiek. Daarom heeft de landelijke partij een prachtig stuk op de website gezet over de mooie carrière van Tiny. Een echte aanrader!

Lees verder
8 februari 2024

De PiuSPost voor februari

De Tribunes vallen weer op de mat en dat betekent ook weer een nieuwe PiuSPost! In deze nieuwe PiuSPost doen we verslag van de regioconferentie van 3 februari en delen we nieuws uit de afdeling. Veel leesplezier!

Lees verder

Nemen we inwoners serieus?

Afgelopen maandag was er een raadsvergadering. Als SP fractie
wilden we graag praten over de voorgenomen coffeeshop op Palletplein. Wij vinden namelijk dat dit niet de juiste plek voor deze coffeeshop. Heel veel bewoners van Tilburg-West zijn dat met ons eens. Daarom hadden we een  “motie actueel” ingediend om hierover te praten met andere partijen en met de burgemeester.

Lees verder
22 januari 2024

SP organiseert thema-avond over arbeid

Foto: PVDA Tilburg

Pagina's