h

Nieuws uit 2005

30 december 2005

26 januari, Symposium over Heuvel en Cityring

De SP organiseert op 26 januari 2006 vanaf 19.30 een symposium over de Heuvel en de Cityring, in de bezoekersruimte van de Openbare Bibliotheek Tilburg op het Koningsplein. Het symposium zal ingaan op de gevolgen van het Masterplan Binnenstad, het openstellen van de Heuvel voor autoverkeer en de aanleg van de Cityring.

Lees verder
29 december 2005

8 januari, SP nieuwjaarsborrel Hall of Fame

Op zondagmiddag 8 januari houdt de SP afdeling Tilburg haar nieuwjaarsborrel, tussen 16.00 en 19.00 uur in de Hall of Fame aan de Ceciliastraat in Tilburg. Behalve leden zijn ook alle andere Tilburgers van harte uitgenodigd voor een hapje en een drankje en de gelegenheid om SP’ers aan te spreken.

Lees verder
24 december 2005

SP Tilburg deelt kerstwensen uit

Vanmiddag hebben Tilburgse SP’ers het winkelend publiek in de Heuvelstraat verrast met een kerstattentie. Ze deelden kerstkaarten uit met daarop 10 wensen aan de inwoners van Tilburg voor het nieuwe jaar. Aan de kerstkaart was een kerstkransje bevestigd.

Lees verder
24 december 2005

SP blikt terug op afgelopen vier jaren

Rond oud en nieuw komen tal van media met jaaroverzichten. De SP blikt aan het einde van 2005 terug op een periode van bijna vier jaar sinds de vorige verkiezingen: wat wilden we, wat deden we en wat bereikten we wel of niet, een onvolledig overzicht van een actieve club.

Lees verder
23 december 2005

Noodstroom voor GSM-masten

Tijdens de stroomstoring die een tijdje terug delen van Nederland trof bleek in diverse gemeenten ook geen mobiel telefoonverkeer meer mogelijk omdat de GSM-masten geen noodstroomvoorziening hadden of deze niet goed werkte. De SP fractie vraagt het college hier voor Tilburg onderzoek naar te doen en zo nodig in te grijpen.

Lees verder
22 december 2005

SP wil Burgervragenuurtje in de raad

De burgers van Tilburg moeten een eenvoudige mogelijkheid krijgen om zich direct te mengen in de lokale politiek. Daarom dient de SP fractie vandaag een initiatiefvoorstel in om een burgervragenuurtje in te stellen: burgers die tijdens de raadsvergadering zélf vragen kunnen stellen aan college en raad.

Lees verder

Pagina's

U bent hier