h

Nieuws uit 2006

24 december 2006

SP deelt nieuwjaarswensen uit

Op zaterdag en zondag deelde SP'ers nieuwjaarswensn uit in de Heuvelstraat. Voor de SP was 2006 een goed jaar, maar waar het om gaat is om van 2007 voor de Tilburgers een goed jaar te maken. De SP wil er zo snel mogelijk aan beginnen.

Lees verder
21 december 2006

Verhuizing stadhuis volkomen waanzin

Het voornemen van het college om het stadhuis te verhuizen naar de Spoorzone is volgens de SP totale waanzin. “Twee keer eerder dienden wij moties in om deze onzalige gedachtengang te stoppen, maar daar zagen andere partijen de noodzaak niet van in”, aldus fractievoorzitter Van den Hout. Nu het belachelijke idee de vormen van een serieus plan begint aan te nemen hoopt de SP meer partijen achter haar eis te krijgen om deze waanzin te stoppen.

Lees verder
21 december 2006

Geen kerstboodschap dit jaar...

Dit jaar geen kerstboodschap...

Lees verder
20 december 2006

SP Nieuwjaarsborrel 7 januari

Om het voor de SP succesvolle jaar 2006 goed af te sluiten en optimistisch te beginnen aan het spannende 2007, houdt de SP op zondagmiddag 7 januari tussen 14.00 en 17.00 uur haar nieuwjaarsborrel in Café Burgmeester Jansen aan de Piushaven. Alle SP leden en sympathisanten zijn van harte welkom.

Lees verder
19 december 2006

Initiatiefvoorstel Adviescommissie Stedelijk Groen

De SP dient vandaag samen met PvdA en GroenLinks een initiatiefvoorstel in om te komen tot een adviescommissie stedelijk groen. Initiatiefneemster Marjolein Buijssen (SP): "Als je op tijd een deskundig advies hebt voorkom je verkeerde beslissingen. Dat geldt zeker voor stedelijk groen, want bijna elke ingreep op dit gebied leidt tot discussie. Meestal achteraf, en dus vaak te laat".

Lees verder
15 december 2006

Spoeddebat UMTS-masten

De SP, VVD en LST hebben een spoeddebat aangevraagd over de plaatsing van UMTS-masten in de Reit. "In Tilburg hebben we afgesproken géén UMTS-masten te plaatsen. Dan lijkt 't me duidelijk dat dat ook niet moet gebeuren in de Reit. Dat ding moet weg", aldus SP raadslid Marjolein Buijssen. Zij voert dinsdagavond 19 december het woord tijdens de interpellatie.

Lees verder

Pagina's

U bent hier