h

Nieuws uit 2013

21 december 2013

Groen leeft bij SP Tilburg!

De doelstelling van de Groene Tomaat luidt:

Zicht krijgen/ houden op wat er leeft bij de Tilburgse bevolking met betrekking natuur en milieuvraagstukken, de activiteiten daar waar nodig ondersteunen en dat politiek vertalen op stedelijk en eventueel provinciaal niveau.

Lees verder
19 december 2013

SP bij Winter in Zuid

De SP start de verkiezingscampagne op een winters Korvel. Met tomatensoep van de soep expres  zorgt het enthousiaste SP team voor een warm welkom. “Natuurlijk gaat het om de inhoud van de campagne, maar de soep is toch een beetje de smeerolie bij de gesprekken met alle mensen hier. Lees verder
18 december 2013

SP gaat op pad met Re Newt

Niet alleen de SP gaat regelmatig de straat op om te spreken met mensen. Er is nog een groep die zich vaak laat zien, door heel de stad, en gisteren mocht ik met ze mee.

Lees verder
4 december 2013

SP Tilburg organiseert scholingen

De SP Tilburg organiseert drie interessante scholingen. Deze scholingen hebben als doel om de SP wat beter te leren kennen en om in contact te komen met andere SP-leden.

Lees verder
3 december 2013

Vele Gulle gevers in Tilburg

De speelgoedactie van de SP in Tilburg is een groot succes. Tot woensdag 27 november konden mensen hun speelgoed inleveren bij het partijkantoor aan de Piushaven.

 

Lees verder

Pagina's

U bent hier