h

Nieuws uit 2017

24 december 2017

Nieuwjaarsreceptie SP TIlburg

SP Tilburg houdt op zondag 28 januari (14.00-18.00) haar nieuwjaarsreceptie aan de Piushaven 29. Onder het genot van een hapje en een drankje zal er geklonken worden op het nieuwe jaar. Tot dan?

Lees verder
24 december 2017

Ledenvergadering 3 januari

Op 20 januari 2018 vindt het XXIII Partijcongres van de SP plaats.
Het belooft een speciale editie te worden, want voor de eerste keer is
het mogelijk om direct de leden van het landelijke bestuur te kiezen,
het principe 'one man, one vote'. Als voorbereiding daarop organiseert
afdeling Tilburg op woensdag 3 januari een ledenvergadering waar de Tilburgse leden hun definitieve keuze maken wie volgens hen het bestuur van de landelijke SP moet worden.

Lees verder
19 december 2017

Schoonmaakactie SP Tilburg: Opgeruimd staat netjes!

Foto: SP

Enige tijd geleden maakten enkele van onze leden, onder leiding van Jacoub, een wijkbezoek aan de Kruidenbuurt, om daar  in gesprek te gaan met de bewoners. Een steeds terugkerende ergernis in deze wijk was het zwerfvuil. Daarom leek het Jacoub en Miguel, in navolging van SP-raadslid en activist binnen de Groene Tomaat Kees van Ham, een leuk idee om eens letterlijk de handen uit de mouwen te steken en dit probleem aan te pakken.

Lees verder
16 december 2017

SP-Raadslid Henri Mandemaker geeft lezing over autisme en stress

Foto: SP

Op dinsdag 19 december zal SP-Raadslid Henri Mandemaker een lezing geven over autisme en stress. Naast raadslid voor de SP is hij tevens NVA-ambassadeur en hij zal vertellen over zijn persoonlijke ervaringen als ervaringsdeskundige. Verder zal hij de resultaten van het project ‘Stress en Autisme’ van de Nederlandse Vereniging voor autisme (NVA) uiteen zetten.

Lees verder
6 december 2017

SP Tilburg doet ook dit jaar weer mee met de actie 'Samen voor de Voedselbank'

Foto: SP

Ook dit jaar doet de SP in Tilburg weer mee aan de actie van het Brabants Dagblad 'Samen voor de Voedselbank'. Dit betekent dat wij onze deuren openen en ons SP-pand aan de Piushaven 29 als inzamelpunt dient voor de voedselbank. Daarnaast zamelen we
ook dit jaar wel speelgoed in

Lees verder
25 november 2017

Helma Oostelbos unaniem gekozen tot lijsttrekker van SP Tilburg

Foto: SP

Kandidaat-lijsttrekker Helma Oostelbos is in een volle zaal met SP-leden unaniem gekozen tot lijsttrekker van de SP Tilburg voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2018. Daarnaast is de lijst met kandidaat-raadsleden ongewijzigd vastgesteld. Ook is het verkiezingsprogramma constructief besproken en unaniem vastgesteld.

Lees verder

Pagina's

U bent hier